Neden TAŞ?

Neden Özel Taş İlköğretim Kurumları'nı Tercih Etmelisiniz?

%100 Başarı

Sorgulamaya Dayalı Uluslar Arası Ezbersiz Eğitim Programı

Eğitimin Değerini Bilen Bir Veli Profili

43 Sosyal Kulübü

Deneyimli Bir Öğretmen Kadrosu

Birbirini Destekleyen Okul Topluluğu

Eğitim Felsefemiz

Her öğrencinin başarılı olduğu bir alan vardır. Bu felsefemizi doğrulayabilmek için özel programlar uygulanır. Bu programlarla öğrencilerin özgüvenleri artar ve ellerinden gelenin en iyisini yapabileceklerine inanırlar.

IB Dünya Okulu

Kayıt Kabul

Tüm sınıflar için başvurular 14-22 Şubat 2024 tarihleri arasında kabul edilecektir. Detaylar için tıklayınız.

IB DÜNYA OKULU

Kültürler arası anlayış ve saygıya dayanan, daha barışçıl ve daha iyi bir dünya yaratmak isteyen, sorgulayan, bilgili ve duyarlı genç insanlar yetiştirmek amaçlar. Bugüne kadar IBO tarafından yetkilendirilen 4000’den fazla kurum 1.000.000’dan fazla öğrencisiyle Dünya Okulu statüsü kazanmıştır. Özel Taş İlköğretim Kurumları’ndan mezun olan her bir öğrenci ayrıca IB programlarının temelini oluşturan PYP (Primary Years Programme) eğitimini de başarıyla tamamlamış kabul edilir.

Herhangi bir ülke eğitim modeline bağlı olmaksızın, programın genel amaçları;

Öğrenci merkezli yaklaşımıyla sağlıklı ilişkiler, etik sorumluluk ve kişisel gelişimi öne çıkarmak,

Bilgi, anlayış derinliği ve genişliği sağlayan kapsamlı bir eğitim vermek,

(coğrafi, kültürel ve dilsel hareketliliği temsil eden) Küreselleşmeye/ hareketliliğe hazırlamak,

Eğitimde bütünsel yaklaşım sunarak uluslararası anlayışın gelişmesine yardımcı olmak,

Sorunuz mu var? Bize mesaj gönderin.

Mesajınıza en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.

taskolej@taskolej.k12.tr

Adres: Cevizlik Mh. Hallaç Hüseyin Sk. No: 11 Bakırköy / İstanbul  Telefon: +90 (212) 543 60 00   Fax : +90 (212) 571 60 87  Email    : taskolej@taskolej.k12.tr

© 2023 Özel Taş İlköğretim Kurumları. Tüm Hakları Saklıdır.